ISTANBUL PIZZA & PITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul pizza & pita. Meer weten? Ontdek meer

14 mrt 2023 om 19:49 Had besteld rond 17:18 had het tussen 19:15 en 19:30. Het eten was verders goed en lekker.
11 mrt 2023 om 23:21 Kapsalon was enorm lekker. Pizza sloeg echter wel tegen, proefde melkachtig. Snelle levering.
9 mrt 2023 om 9:36 Heerlijk voedsel, zeer snelle levering
3 mrt 2023 om 0:21 De Pizza was geen pizza meer toen ik de doosje open deed ik heb al een e-mail gestuurd met foto erbij. En madam die is Komen leveren was super ongeduldig 3keer achter elkaar gebeld en nog onbeleefd ook nog.
28 feb 2023 om 10:32 Supersnelle levering, kreeg melding 40 min wachten, maar binnen de 10 min stonden ze er reeds al. Ook wordt er alleen dingen geleverd wat je vraagje en dat is zeer goed.
22 feb 2023 om 17:09 Overheerlijk !
22 feb 2023 om 0:42 Heel lekker gegeten.
19 feb 2023 om 20:02 Vriendelijke levering en lekker eten
18 feb 2023 om 20:37 40 min aangeven en 1h45 later leveren? Pitta was ok, pizza was steenhard en smaakloos. Als je de optie geeft om groentjes te kiezen, hou je er dan aan. Nope, 1ste en laatste keer.
16 feb 2023 om 19:41 Lekkere pizza’s en zeer warm geleverd, enkel de boulettes vergeten bij het warm gerecht.
12 feb 2023 om 19:02 zeer lekker ,eten werd snel en vriendelijk bezorgt